Haastateltavia etsitään!

10.1.2018

Laurea-ammattikorkeakoulun kaksi fysioterapeuttiopiskelijaa tekee lopputyönsä aiheesta: Rintasyöpäpotilaiden kokemuksia leikkauksen jälkeisestä fysioterapiasta

Tavoitteena on lisätä tietoa rintasyövän jälkeisestä fysioterapiasta ja selvittää potilaiden kokemuksia leikkauksen jälkeisestä fysioterapiasta. Vapaaehtoisia haastateltavia tarvittaisiin tutkimukseen, joka tuotetaan Laurean AMK:n kanssa yhteistyössä.

 

Haastateltavia tarvitsisimme 5-6 henkilöä, joilla on ollut rintasyöpä 0,5-3 vuoden sisällä, sekä ovat saaneet fysioterapiaa kyseisen sairauden yhteydessä. Haastattelut olisi tarkoitus toteuttaa tammikuun ja helmikuun alun aikana. Yhteen haastatteluun varataan noin tunti aikaa, sekä haastattelut tehdään kasvokkain meidän kanssamme. Hätätapauksessa voidaan sopia myös puhelinhaastattelu, jos jokin viime hetken este tulee syystä tai toisesta. Haastattelut tehdään yksilöhaastatteluina, paikka ja ajankohta sovitaan yksilöllisesti.

 

Ensisijaisesti yhteydenotot puhelimitse Hanni Jääskeläiseen 040 7709662 (jos en pääse vastaamaan puhelimeen, soitan takaisin mahdollisimman pian)

tai sähköpostitse osoitteeseen: hanni.jaaskelainen@student.laurea.fi  

tai Johanna Roosiin 040 8194256, sähköposti: johanna.roos@student.laurea.fi