Huoleti mobiilisovellus koekäyttöön

2.5.2018


Huoleti on mobiilisovellus vertaistuen ja arjen avun tueksi. Löydä muita ja anna muiden löytää sinut. Jaa kokemuksiasi ja luo omat tukiverkostosi. Huoletin avulla voit myös helposti pyytää apua arkeen läheisiltäsi.

Anna ja saa apua helposti


Ihmiset haluavat auttaa, mutta aina oikeat sanat ja teot eivät löydy itsestään. Huoleti antaa läheisille keinoja olla tukena. Huolestuneille se toimii työkaluna avun pyytämiseen matalalla kynnyksellä. Huoleti auttaa ihmisiä kohtaamaan haastavinakin hetkinä, jotta arki voisi jatkua eikä kenenkään tarvitsisi jäädä yksin. Huoleti saattaa yhteen.Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla Huoleti-sovellusta maksutta 31.7.2018 saakka. Lataa sovellus puhelimeesi ja käytä rekisteröitymiskoodia EYL276E4.

 

HUOLESTUNEELLE
Vertaistukea ja apua arkeen


Huolen, sairauden tai haasteen kohdatessa Huoleti mahdollistaa arjen jatkumisen. Huolestunut voi löytää muita samanlaisen elämäntilanteen kohdanneita ja jakaa tunteitaan ja kokemuksiaan. Vastavuoroisesta antamisesta ja saamisesta muodostuu vertaistuki, jonka rooli selviämisessä ja toipumisessa on ensiarvoisen tärkeä.

Jotta arki voisi jatkua, voi huolestunut kutsua läheisiään tukiverkostoonsa. Huoleti mahdollistaa arkiavunpyyntöjen lähettämisen tukiverkostolle helposti matalalla kynnyksellä. Huoletin avulla käyttäjät voivat luoda omat verkostonsa omilla ehdoillaan. Huoleti on turvallinen palvelu ja se kunnioittaa käyttäjien oikeutta yksityisyyteen.

 

LÄHEISELLE
Tukiverkosto taskussa

 

Läheisen sairastuminen tai haasteellinen elämäntilanne koskettaa koko lähipiiriä. Huoletin avulla läheiset saavat käytännöllisiä keinoja kulkea huolestuneen vierellä ja voivat löytää muita, jotka toimivat myös tukijoina. Näiden vertaisten kanssa läheiset voivat vaihtaa kokemuksiaan ja saada vertaistukea myös itselleen.


Huoletin avulla läheiset näkevät helposti, miten he voivat olla avuksi huolen kohdanneelle. Arkiavunpyyntöihin vastaaminen on helppoa ja läheiset pystyvät sovittamaan avun antamisen omiin aikatauluihinsa vaivattomasti. Huoleti saattaa yhteen. Se on aina mukanasi.