Tuetut lomat lapsiperheille kesällä 2019

29.6.2019Järjestämme yhteistyössä Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry:n kanssa kaksi tuettua Voimaa vertaisuudesta -lomaa lapsiperheille, joissa vanhempi on sairastunut rintasyöpään. Toinen lomista on suunnattu perheille, joissa vanhempi sairastaa levinnyttä rintasyöpää.

Voimaa vertaisuudesta -lomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samassa tilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen. Lomalla on mahdollisuus osallistua ohjattuihin toimintatuokioihin oman jaksamisen ja toimintakyvyn mukaisesti. Lomalla on mukana myös Rintasyöpäyhdistyksen vertaistukija. Lomalle hakevan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen.

Lapsiperheiden lomilla ohjelma sisältää perheen yhteistä ohjelmaa, eri-ikäisille lapsille suunnattua toimintaa, vanhemmille suunnattuja ryhmäkeskusteluja sekä perheen 1-3 vuotiaille lapsille maksutonta lastenhoitopalvelua yhteensä 4 x 2 h.

Loma-ajat ja hakeminen:

Kuortaneen Urheiluopisto 29.06.2019 - 04.07.2019 Loma on tarkoitettu levinnyttä rintasyöpää sairastaville perheineen. Hakuaika päättyy 7.4.

Kuortaneen Urheiluopisto 14.07.2019 - 19.07.2019 Loma on tarkoitettu rintasyöpäpotilaille perheineen. Hakuaika päättyy 14.4. 

Lomille haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://lotu.lomajarjestot.fi/t/MTLH/calendar/list

Valitse yhteistyökumppani-valikosta Rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland ry

Täytä hakemustiedot ja perustelut huolellisesti!

Omavastuu ja mitä loma sisältää:

Loman omavastuuosuus on 20 €/vrk aikuisilta, alle 17-vuotiailta ei peritä omavastuuta.

Lomaan sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa tai perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö.

Liitteet