HELSINKI. Rintojesi terveydeksi -päivän liikuntatapahtuma Paloheinässä ma 15.10. klo 17

15.10.2018


Tule lenkkeilemään syksyisessä metsässä ja kuulemaan metsän hyvinvointivaikutuksista ja saamaan vinkkejä positiivisen elämänmuutoksen toteuttamiseksi. Osallistujien kesken arvotaan kaksi seikkailupuisto Korkeen lahjakorttia!

 

 

Breast Health Day eli Rintojesi terveydeksi -päivä vie tänä vuonna syksyiseen metsään!

Kävelemme Paloheinän kauniissa, vaihtelevissa maastoissa 6 km lenkin ja käymme Pitkäkosken suojelualueella. Lyhyt jumppahetki verryttää lihakset vaikka sää olisi kaikkea muuta kuin kaunis ja jälkeenpäin voi lämmitellä Paloheinän majan saunassa.
 

Tapahtuma alkaa lyhyellä kirjailija, forest nurse Elli Keisteri-Sipilän puheenvuorolla metsän ja luonnon vaikutuksesta terveyteen ja hyvinvointiin. Lenkille lähtee mukaan positiivisen muutoksen asiantuntija Riitta Mettomäki, joka ohjaa keskustelua siitä, miksi myönteisten elämänmuutosten toteuttaminen usein takkuaa ja mistä löytää ratkaisuja kun sohva ja suklaalevy houkuttelevat enemmän kuin lenkkarien pukeminen.​

Tilaisuus on avoinna kaikille luonnon ja liikunnan ystäville, ei ennakkoilmoittautumista. Tarjolla kevyttä purtavaa ja hyvää lenkkiseuraa. Ulkoilumajan sauna lämpiää halukkaille, hinta 5 eur/hlö.

Tapahtuman järjestävät Tunne Rintasi ry ja Rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland ry. 

Lisätietoja kalenterista