Uusi työntekijämme esittäytyy

9.1.2019

Syöpäsairaanhoitaja Miia Merikallio toimistossamme
Syöpäsairaanhoitaja Miia Merikallio toimistossamme

Miia Merikallio on aloittanut työskentelyn Rintasyöpäyhdistyksessä syöpäsairaanhoitajana ja vapaaehtoistyön koordinaattorina vuoden alussa. Lue tästä Miian esittely

Hei kaikki!

Olen aloittanut tammikuun alusta Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:ssä syöpäsairaanhoitajana ja vapaaehtoistyön koordinaattorina.

Olen valmistunut sisätauti-kirurgiseksisairaanhoitajaksi Lappeenrannasta vuonna 1998. Sen jälkeen olen läpikäynyt täydennyskoulutuksia mm syöpätautien hoitotyöstä sekä kriisi- ja traumatyöstä.

Sairaanhoitajan työtä olen saanut tehdä mm Hyks, Syöpätautien klinikan vuodeosastoilla ja poliklinikoilla, tutkimustyössä, Syöpäjärjestön neuvontapalvelussa, Meilahden sairaalassa sekä Terveystalolla yhteensä noin 20 vuoden ajan.

Teen myös vapaaehtoistyötä yhdessä puolisoni kanssa lapsikuolemaperheiden, syöpäpotilaiden ja uusperheiden parissa – luotsaten mm parisuhde- ja perheleirejä/ -kursseja. Vertaisohjaajakoulutuksia olen läpikäynyt ammatillisen ja vapaaehtoistyön tueksi.

Omat kokemukset potilaana ja omaisena ovat herättäneet työstämään omaa tapaani toteuttaa hoitotyötä ihmisenä ihmiselle ja rinnalla kulkien.

Kaikki tämä on opettanut elämässä nöyryyttä ja kiitollisuutta. Jokainen päivä ja kohtaaminen on uusi mahdollisuus – kohtaamiset ja elämäntarinat rikkaus!

Minut tavoittaa puhelimitse numerosta 040 1463750 ja sähköpostitse miia.merikallio (at) europadonna.fi

Kiitos, että sain mahdollisuuden lähteä tähän yhteiseen matkaan!

Terveisin, Miia