Heidi Piilisen runoteos "Hetkessä kaikki muuttuu" on ilmestynyt

11.9.2019

Heidi Piilinen on yksi Rintasyöpäyhdistyksen koulutetuista vertaistukihenkilöistä. Heidi on kirjoittanut runoteoksen "Hetkessä kaikki muuttuu" omasta rintasyöpäkokemuksesta ja parantumattomasta sairaudestaan.

Heidi Piilinen kertoo runoteoksestaan ´Hetkessä kaikki muuttuu`;

"Olen kirjoittanut kirjaa kulkiessani hoitopolkuani. Kirjan päähenkilö on levinnyt rintasyöpäni, Carcinoma ductale Gradus 3 T2N1 joka lyöttäytyi seuraani 2015 raivaten väkisin aikaa itselleen. Teksteissä käsittelen kuolemaa, sen pelkoa, unettomuutta ja sitä miten elämä jatkuu kaikesta huolimatta. Kuolema puheenaiheena on vaikea varsinkin läheisille, mutta kirjoittamieni runojen kautta olen saanut sanottua ääneen niitä vaikeita asioita joihin keskustelu ei ole yltänyt. Toivon, että teokseni ja taipaleeni vuosien varrella voisi toimia apuna ja esimerkkinä pitkäaikaissairaille ja heidän läheisilleen. Kun elämä yht’äkkiä muuttuu turvallisten rutiinien vaihtuessa epätietoon tulevaisuudesta, on pysähdyttävä etsimään uutta suuntaa. Tappio voi kääntyä voitoksi, suru kauniiksi iloksi. Hetkessä kaikki voi muuttua.

Kirjan hinta on 20 euroa ja postitettuna 25 euroa. Toimitusaika tällä hetkellä noin 2 viikkoa. Kirjaa voi tilata lähettämällä minulle viestiä Facebook Messengerissä, Instagram DM @heidimariiiii tai laittamalla sähköpostia heidi.piilinen@gmail.com   Viestiin kannattaa mainita oma nimi ja toimitusosoite. Maksutiedot saa vastausviestissä.".