Osallistu kansalliseen syöpätutkimukseen!

31.10.2019


Kansallinen syöpätutkimus kartoittaa potilaiden näkemyksiä syöpähoitojen vaikutuksesta heidän elämänlaatuunsa. Kaikki yli 18-vuotiaat suomalaiset, joilla on todettu syöpä voivat nyt osallistua tutkimukseen ja antaa potilaan äänensä kuuluviin.

Digitaalisena verkkokyselynä toteutettava, kansallinen syöpätutkimus kartoittaa potilaiden näkemyksiä syöpähoitojen vaikutuksesta heidän elämänlaatuun. Kaikki yli 18-vuotiaat suomalaiset, joilla on todettu syöpä voivat nyt osallistua tutkimukseen ja antaa potilaan äänensä kuuluviin.

Kansallisen syöpätutkimuksen tavoitteena on tuottaa tietoa tehokkaan ja mahdollisimman hyvän elämänlaatua tukevan hoidon turvaamiseksi ja samalla pitää lääkehoidon kasvavat kustannukset hallinnassa.

Tutkimus toteutetaan Suomen Syöpäpotilaat ry:n, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), potilasjärjestöjen, tutkimusapteekkien ja Oriolan yhteistyönä. Tutkimukseen osallistujien tiedot käsitellään luottamuksellisesti eettisten vaatimusten ja tietosuojamääräysten mukaisesti.

Osallistu tärkeään tutkimukseen tästä

Liitteet