Siirry suoraan sisältöön

Mielitreenit etänä

Lisätietoa tapahtumasta

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Mielitreeneihin, jotka on suunnattu rintasyöpään sairastuneille! Mielitreenit jatkuvat syksyllä kohti parempaa vointia ja tarjoten tunnetyökaluja arkeen. Kolme kertaa, kolmella eri teemalla;

Hengityksen jalo taito ma 16.11.2020

Hengitys on yksi oivallisimmista taidoista, joita ihmisellä on omasta takaa. Tällä kerralla opettelemme tiedostamaan, miten hengitämme, ja miten voimme hyödyntää hengitystämme erilaisissa tilanteissa – toivoimmepa sitten rauhallisuutta ja rentoutta tai lisää energiaa. HUOM! Hapettumisvaara 😉

Rautaisannos rentoutta ma 14.12.2020

Tutustumme erilaisiin rentoutustekniikoihin, jotta jokainen voi löytää itselleen parhaan mahdollisen. Tälle kerralle voi varustautua villasukin ja viltein. Hyvä on olla myös paikassa, jossa pääsee makuulleen. Onnistuu toki myös istuen tai seisten.

Mielikuvaharjoittelusta voimaa ma 18.1.2020

Oletko hyödyntänyt mielikuvia terveytesi ja hyvinvointisi edistämiseksi? Luvassa alustus mielikuvaharjoittelusta sekä käytännön treenejä.

Voit osallistua yhteen treeniin tai kaikkiin kolmeen niistä! 🙂 Mielitreenit ovat osallistujille maksuttomia. 

Verkkovertaisilta toteutetaan (Microsoft) Teams-verkkoalustalla. Pystyt osallistumaan verkkovertaisiltaan tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään edellisenä päivänä alla olevasta linkistä;

https://link.webropolsurveys.com/S/14FDDEE29C817A3B

Lähetämme viimeistään tapahtumapäivänä sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset liittymään Mielitreeneihin. Lisätietoja: toimisto@europadonna.fi .

Mielitreenit ohjaa Hanna Pitkänen, joka on eläköitynyt urheilija, markkinoinnin moniottelija sekä kasvava mielen valmentaja.

Hannan urheilu-ura kesti 20 vuotta ja parhaat saavutukset ovat EM-ja PM-mitalit höystettynä maagisella 400 pisteen ylittäneellä SE:llä. Urheilijaidentiteetin jälleenrakennus kulki masennuksen kautta. Kaikki koettu sai hänet kouluttautumaan mielen valmentajaksi. Nyt Hanna on yrittäjänalku ja auttaa niin yksilöitä, urheilijoita, yrittäjiä kuin työporukoitakin NLP:n työkaluja hyödyntäen. Tutustu Mielitreeneihin osoitteessa www.mielitreenit.fi.

Rakkaudesta mielen valmennukseen – konkreettisin työkaluin.

Tule mukaan sellaisena, kuin olet! Jaettu taakka on kevyempi kantaa!