Siirry suoraan sisältöön

JouluVetun kuumalinja

Lisätietoa tapahtumasta

Hei Sinä Rintasyöpäyhdistyksen Vertaistukihenkilö,

Olet lämpimästi tervetullut yhteiseen ajatuksia ja kokemuksia jakavaan iltaamme, joka toteutuu verkossa Microsoft Teams-alustalla. Iltaamme alustaa sosiaalipsykologi, psykoterapeutti ja Koivikko-kodin johtaja Riikka Grå.

Kulunut vuosi on ollut erilainen, erityinen ja odottamaton. Se on herättänyt monenlaisia tunteita, huolta omasta ja läheisten terveydentilasta, hyvinvoinnista, turvallisuudesta ja myös toimeentulosta. Vuosi on herättänyt ikävän tunteita nyt, kun emme voi kohdata kasvokkain totutusti. Elämä ja arki on muuttunut. Vapaaehtoistoiminnassa se on herättänyt myös turhauman tunteita, kun toiminnan suunnittelu on ollut haastavampaa, suunniteltuja tapahtumia on jouduttu perumaan lyhyelläkin varoitusajalla tai suunniteltuihin kohtaamisiin ei ole tullut osallistujia odotetusti.

Näiden kokemusten ja ajatusten pohjalta haluamme tarjota Sinulle mahdollisuuden yhteiseen aikaan verkossa kiitoksena tärkeästä ja merkityksellisestä tekemästäsi vapaaehtoistyöstä vertaistukihenkilönä, kokemusasiantuntijana ja/tai luottamustehtävissä. Mukana illassamme on jo pidempään toimineita sekä parhaillaan vertaistukihenkilökoulutuksessa mukana olevia Vetuja.

Ilmoittautuminen  iltaan;

https://link.webropolsurveys.com/S/C7A9C01739383301

Kiitos, että olet osa yhteisöämme! <3 Olet tärkeä! Yhdessä olemme enemmän!