Siirry suoraan sisältöön

Mielitreenit rintasyöpään sairastuneille, verkkotapahtuma

Lisätietoa tapahtumasta

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Mielitreeneihin, jotka on suunnattu rintasyöpään sairastuneille! <3 Mielitreenit pidetään kesän aikana kolme kertaa, kolmella eri teemalla;

tiistai 9.6.2020

Homma haltuun hallinnan kehillä

Alustus fokukseen liittyen, lämmittely aistien avulla  ja lähiluonnossa tehtävä konkreettinen harjoitus hallinnan kehillä. Treenin tarkoitus on huojentaa huolia sekä jäsentää asioita, joihin voimme vaikuttaa.

tiistai 7.7.2020

Hyvinvoinnin polulla

Mitä tarkoittaa sinulle hyvinvointi? Treeneissä tehdään konkreettinen harjoitus, josta takataskuusi jää suunnitelma kohti parempaa hyvinvointia.

tiistai 4.8.2020

Kiitollisuus – parasta sinulle!

Luvassa lomaa negatiivisuudesta! Pimeimmässäkin ajassa tai kokemuksessa on aina myös toinen puoli. Toisinaan sitä pitää vain enemmän etsiä. Viedään tietoisesti huomiomme asioihin, joista voimme olla kiitollisia ja joista saamme energiaa.

Jokaisessa Mielitreenissä on mukana ripaus hengitys-/ rentoutus-ja /mielikuvaharjoituksia. Voit osallistua yhteen treeniin tai kaikkiin kolmeen niistä! 🙂 Mielitreenit ovat osallistujille maksuttomia. Suosituksena on, että sään salliessa osallistujat suuntaavat lähimetsään tai luontoon treenien ajaksi. Luonnolla on jo itsessään palauttava ja eheyttävä vaikutus meihin! <3

Verkkovertaisilta toteutetaan (Microsoft) Teams-verkkoalustalla. Pystyt osallistumaan verkkovertaisiltaan tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään edellisenä päivänä täällä https://link.webropolsurveys.com/S/DBE9211E54D29F94. Lähetämme ennen alkamisajankohtaa sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset liittymään mielitreeneihin.

Mielitreenit ohjaa Hanna Pitkänen, joka on eläköitynyt urheilija, markkinoinnin moniottelija sekä kasvava mielen valmentaja.

Hannan urheilu-ura kesti 20 vuotta ja parhaat saavutukset ovat EM-ja PM-mitalit höystettynä maagisella 400 pisteen ylittäneellä SE:llä. Urheilijaidentiteetin jälleenrakennus kulki masennuksen kautta. Kaikki koettu sai hänet kouluttautumaan mielen valmentajaksi. Nyt Hanna on yrittäjänalku ja auttaa niin yksilöitä, urheilijoita, yrittäjiä kuin työporukoitakin NLP:n työkaluja hyödyntäen. Tutustu Mielitreeneihin osoitteessa www.mielitreenit.fi.

Rakkaudesta mielen valmennukseen – konkreettisin työkaluin.

Tule mukaan sellaisena, kuin olet! Jaettu taakka on kevyempi kantaa!