Siirry suoraan sisältöön

Etäluento: Parisuhde voimavarana, kun rintasyöpä koettelee perhettä

Lisätietoa tapahtumasta

Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhteiseen iltaamme kuuntelemaan, jakamaan ja kokemaan ajatuksia teemalla Parisuhde voimavarana, kun rintasyöpä koettelee perhettä. Ilta on suunnattu kaikille, ketä rintasyöpä sairautena koskettaa; sairastuneille, läheisille, ammattilaisille.

Yhteistä verkkovertaisiltaamme ovat alustamassa Parisuhdekeskus Kataja ry:stä pari- ja perheterapeutti, asiantuntija Kaisa Humaljoki ja asiantuntija Laura Huuskonen. Lisätietoja Parisuhdekeskus Katajasta ja iltamme alustajista Kaisasta ja Laurasta Katajan kotisivuilla https://parisuhdekeskus.fi/

Etäluento toteutetaan Microsoft Teams-verkkoalustalla.  Pystyt osallistumaan verkkovertaisiltaan tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Ilmoittautuminen verkkovertaisiltaan  alla olevasta linkistä;

https://link.webropolsurveys.com/S/0F63FA4E7885F985   

Ilmoittautumisen jälkeen saat tapahtumapäivänä sähköpostiisi linkin osallistumista varten, ohjeet sekä verkkovertaisryhmän säännöt, joita illassa kunnioitamme.

Olet lämpimästi tervetullut iltaan mukaan yhdessä läheistesi kanssa! Tule sellaisena, kuin olet! Jaettu taakka on kevyempi kantaa!