Siirry suoraan sisältöön

Rintasyöpäyhdistyksen kevätkokous

Lisätietoa tapahtumasta

Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 14.5.2020 klo 18. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen jälkeen n. klo 19 alkaen hallituksemme jäsen, psykoterapeutti ja sosiaalipsykologi Riikka Koivisto puhuu meille aiheenaan Toivon anatomia – ajatuksia elämästä jatkuvan epävarmuuden keskellä.

Koronavirustilanteen vuoksi kokous järjestetään etäkokokouksena. Mukaan Teams-videoneuvotteluun voi liittyä sähköpostiin lähetettävän linkin kautta tietokoneella tai älypuhelimella. Kokouskutsu on lähetetty jäsenille sähköpostitse tai kirjeenä 20.4.2020.

Ilmoittaudu kokoukseen viimeistään ke 13.5. täällä

Kokouksen asiakirjat lähetetään sähköpostin liitteenä ilmoittautuneille ja ne löytyvät ennen kokousta myös jäsensivuilta.

Huom! Kun kirjaudut jäsensivuille ensimmäistä kertaa, sinun tulee luoda itsellesi salasana. Klikkaa kirjautumissivulla linkkiä ”Unohditko tai haluatko luoda salasanan” ja anna sen jälkeen sähköpostiosoitteesi niin saat linkin salasanan luomista varten. Käyttäjätunnus on jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi.

Ystävällisin terveisin
Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry