Siirry suoraan sisältöön

Levinnyttä rintasyöpää sairastavien hyvinvointiviikonloppu

Lisätietoa tapahtumasta

Tule rentoutumaan Turun Meri-Karinaan uusiutunutta/ levinnyttä rintasyöpää sairastavien hyvinvointiviikonloppuun 16.-18.10.2020!

Ohjelmassa ulkoilua, uintia ja leppoisaa yhdessäoloa.

Ohjelma tarkentuu vielä, mutta aloitamme perjantaina 16.10.2020 klo 17 päivällisellä ja kotiin lähdetään sunnuntaina lounaan jälkeen.

Viikonlopun omavastuuhinta on 50 euroa. Hinta sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, ohjelman ja ateriat. Yhden hengen huoneessa majoittuville hinta on 80 euroa.

Viikonloppu on tarkoitettu Rintasyöpäyhdistyksen jäsenille.

Jos et vielä ole yhdistyksen jäsen, niin voit liittyä täällä https://www.donnat.fi/jasenyys/

Ilmoittaudu mukaan täällä https://www.donnat.fi/tapahtumailmoittautumiset/

Lisätietoja tapahtumasta: Miia Merikallio, Syöpäsairaanhoitaja, Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry,  miia.merikallio@europadonna.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Tule sellaisena, kuin olet! Jaettu taakka on kevyempi kantaa!

Peruutusehdot: Viikonloppuun osallistumisen voi peruuttaa kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Myöhemmin kuin 2 viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Lääkärintodistuksella peruutus on maksuton myös alle 2 viikkoa tapahtumasta.