Siirry suoraan sisältöön

Verkkotapahtuma: Pilates-kokeilutunti

Lisätietoa tapahtumasta

Järjestämme kolme maksutonta Pilates-kokeilutuntia rintasyöpään sairastuneille verkossa. Online-tunnit pidetään Zoom-sovellusta hyödyntäen. Ilmoittautuneet saavat pilatesohjaaja Ritva Kuhalta sähköpostiin ohjeet liittymiseen tunnille.

Ilmoittaudu viimeistään 24.8. tästä

Lisätietoa tunneista ja ohjaajan esittely

Kehonhuoltotunti 30-35 min koostuu kolmesta eri osiosta. Ensimmäisessä osiossa tehdään liikkeet rauhallisesti  tuolilla istuen (10 min), toisessa osiossa tehdään pumppaavia virtaavia liikkeitä seisten. Tässä osiossa on myös tasapainoharjoituksia (10 min). Viimeisessä osiossa tehdään lattiatasossa helpot ja tehokkaat lihaskunto-osuudet erityisesti keskivartaloa vahvistaen. Tunnin lopuksi kudoksia avaavia venytyksiä ja loppurentoutus.

Osallistuja voi halutessaan osallistua vain tietylle osiolle tai jumpata koko jumpan oman kunnon mukaan ja omaa kehoa kuunnellen. Jos online-aika ei sovi sinulle, voin lähettää jumpasta linkin sähköpostiosoitteeseen ja voit jumpata itselle sopivaan aikaan.

Olen 59 vuotias kahden lapsen äiti, vaimo ja Pilatesohjaaja. Heinäkuussa minulla todettiin rintasyöpä, joka on levinnyt vatsaan ja luustoon. Minua ei leikata vaan hoidetaan lääkkeillä. Elinikäennuste minulle annettiin neljä vuotta. Onneksi olen  perinyt äidin maidossa  positiivisuuden ja uskon ihmeisiin. Olen päättänyt ”selättää” tämän syövän.

Tervetuloa kokeilemaan kehoa ja mieltä kohentavaa jumppatuntia kanssani. Mottoni on aina ollut, että liike on lääke ja tee edes kevyesti, pienesti omaa kehoa kuunnellen kuin jättäisit kokonaan tekemättä.

Odotan sinua mukaan lempeille, nestekiertoa edistäville ja mieltä kohentaville tunneilleni.

Voi myös seurata facebookissa Body & Mind Ritva Kuha videopäiväkirjaa syöpäsairauteni tunnelmista.

Jumppaterveisin
Ritva Kuha
www.ritvakuhapilates.fi