Siirry suoraan sisältöön

PERUTTU: Verkkovertaisilta: Rintasyöpä ja tahaton lapsettomuus

Lisätietoa tapahtumasta

Syöpään sairastuminen tuo aina elämään epävarmuutta ja yllättävän ja järkyttävän muutoksen elämänsuunnitelmaan.

Tahaton lapsettomuus on kriisi, joka tuo haastavia tunteita ja kokemuksia. Moni kokee yksinäisyyttä, pelkoa ja surua tyhjästä sylistä. Lapsettomuuden tuomien tunteiden käsittelylle ei välttämättä löydy sairauden keskellä sopivaa hetkeä.

Lapsettomien yhdistys Simpukka ry ja Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry järjestävät yhteistyössä vertaisillan aiheella Rintasyöpä ja tahaton lapsettomuus.

Tervetuloa keskustelemaan rintasyövästä ja lapsettomuudesta. Vertaisilta on tarkoitettu rintasyöpää sairastaville tai sairastaneille ja heidän läheisilleen.

Illan aluksi kuullaan lyhyet puheenvuorot Lapsettomien yhdistys Simpukka ry:stä sekä Rintasyöpäyhdistyksestä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 12.2. tällä lomakkeella. Lomakkeella voit esittää kysymyksesi Simpukan tai Rintasyöpäyhdistyksen asiantuntijalle ja toiveen yhteisen keskustelun aiheista. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki sähköpostiin.

Keskustelu on kaikkien tapaamiseen osallistuvien kesken luottamuksellista ja keskusteltavat asiat jäävät osallistujien välisiksi. Kaikkien osallistujien kokemus on yhtä arvokas.

Osallistu tapaamiseen laitteella, jossa voit pitää kameran päällä. Tapaamiseen osallistutaan aikuisten kesken rauhallisessa tilassa. Jos tilassa on muita ihmisiä, käytä kuulokkeita.