Siirry suoraan sisältöön

Osallistu rintasyöpäpotilaan yksilöllistä hoitopolkua käsittelevään tutkimukseen!

Etsimme tutkimukseemme osallistumaan 18-70 -vuotiaita naisia, joilla on diagnosoitu 1-3 levinneisyysluokan rintasyöpä, ja joiden hoidot ovat päättyneet kuluneen puolen vuoden aikana. Keräämme tutkimuksessa tietoa potilaiden kokemuksista rintasyöpäpotilaan yksilöllisestä hoitopolusta syöpähoitojen aikana.

Tutkimus toteutetaan saman aikaisesti Virossa, Norjassa, Suomessa ja Sveitsissä. Etsimme jokaisesta näistä maista 4 – 6 naista osallistumaan tähän kyselytutkimukseen. Siitä saatu tieto on erittäin hyödyllistä ja sitä tullaan käyttämään suunniteltaessa aiheesta koulutusta terveysalan ammattilaisille.

Pyydämme teitä vastaamaan kyselyyn, joka sisältää viisi avointa kysymystä. Kysymykset koskevat kokemuksianne aikavälillä, kun sait rintasyöpädiagnoosin siihen asti, kun kuntoutuksesi ja rintasyövän seurantavaihe alkoi. Lomake on suomeksi ja siihen vastaaminen kestää noin puoli tuntia.

Saat lisätietoa tutkimuksesta tutkimustiedotteesta

Osallistu tutkimukseen täyttämällä tästä linkistä löytyvä kyselylomake: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=GQ8KXG8NL612

Tutkimuksen toteuttaa Moniammatillinen yhteistyö rintasyövän hoitovaiheessa/Interprofessional co-operation in breast cancer therapeutic phase (EBreastII) -projektiryhmä. Projektia koordinoi Tartu Health Care College ja yhteistyökumppaneita ovat Tartu University hospital, Metropolia ammattikorkeakoulu, Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Høgskulen på Vestlandet (Bergen), Haukeland University Hospital (Bergen) and Haute École de Santé (Sveitsi) , HFR-hôpital Cantonal, Fribourg (Sveitsi).
Projektia rahoittaa Euroopan unionin Strategic partnership -ohjelma ja Sveitsin kansallinen liikkuvuusprojekteja tukeva ohjelma MOVETIA