Siirry suoraan sisältöön

Perhekurssi levinnyttä rintasyöpää sairastaville – haku käynnissä!

Aika: 12.-16.6.2023

Paikka: Meri-Karinan hyvinvointikeskus, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku

Kenelle?
Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa toinen vanhemmista sairastaa levinnyttä rintasyöpää ja perheessä on alaikäisiä lapsia.

Mitä?
Kurssilla saatte tukea koko perheen hyvinvointiin ja jaksamiseen, kun vakava sairaus on jatkuvasti läsnä. Lapsille ja vanhemmille on sekä yhteistä, että omaa ohjelmaa. Tapaatte muita samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia perheitä. Vertaistuen, luentojen sekä yhteisen tekemisen avulla lisätään myös läheisten ymmärrystä sairastavan tilanteesta sekä saatte kokemuksen siitä, että perheenne ei ole yksin haastavassa tilanteessa. Kurssilla saatte hengähdystauon arjesta ja mahdollisuuden virkistykseen turvallisessa ympäristössä.

Ohjaaja
Kurssin ohjaajina toimivat sairaanhoitajat ja lapsiperhekoordinaattori. Mukana on myös koulutettu vertaistukija. Kurssin ohjelmassa on mukana lisäksi muita asiantuntijoita ja lastenohjaajia.

Hakuohjeet
Kurssille haetaan täyttämällä sähköinen tai paperinen hakulomake. Paperinen hakulomake postitetaan osoitteeseen: Lounais-Suomen Syöpäyhdistys / kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku. Hakuaika päättyy 12.5.2023.

 

Täytä sähköinen hakemuslomake

Lataa hakemuslomake (pdf)