Siirry suoraan sisältöön

Tanssiliiketerapiakurssi Helsingissä syksyllä 2023

Liikkeellä elämässä -tanssiliiketerapeuttinen kurssi syöpään sairastuneille

Milloin? torstaisin 14.9.-23.11.2023 (tauko 2.11.) klo 17-18.30

Missä? Helsinki, Kaapelitehdas

Kenelle?

Kurssi on suunnattu syöpään sairastuneille, jotka haluavat käsitellä liikkeen ja keskustelun avulla omia ajatuksia ja kokemuksia. Syöpään sairastumisesta tai diagnoosin saamisesta on kulunut vähintään 6–12 kuukautta, koet että jaksat käsitellä asiaa ja osallistua kaikille ryhmäkerroille. Liikkuminen kurssilla ei ole fyysisesti raskasta, mutta jokaisen tulee pystyä liikkumaan itsenäisesti, istuutumaan lattialle ja nousemaan ylös.

Mitä?

Tanssi-liiketerapia on kehon, liikkeen ja keskustelun yhdistävä luova taideterapiamuoto. Kurssin ohjaajana toimii koulutettu tanssi-liiketerapeutti. Tanssi-liiketerapia ei edellytä liikunnallisia tai tanssillisia taitoja ja se soveltuu kaikenikäisille.

Tanssi-liiketerapia vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä. Se voi edistää mielialan kohentumista ja ystävällisempää suhtautumista omaan kehoon. Sen kautta voi löytyä uudenlainen suhde omaan liikkumiseen. Kurssilla pääsee käsittelemään ajatuksia ja tunteita keskustelun ja liikkeen avulla, oppii kuuntelemaan kehon viestejä sekä lepäämään ja rentoutumaan. Kurssi voi myös vahvistaa minäkuvaa syöpähoitojen muuttamassa kehossa.

Ohjaaja

Tanssi-liiketerapeutti Carola Saloranta.

Hakuohjeet

Täytä sähköinen hakemus
Kurssille valitaan 10 osallistujaa hakemuksen ja haastattelun perusteella. Osallistuminen kurssille on maksutonta. Hakuaika päättyy 13.8.

Lisätietoa: Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry, toimisto@europadonna.fi, puh. 040 5195210.

Tanssiliiketerapiakurssit muualla Suomessa syksyllä 2023

Vastaavat kurssit jäjrestetään syksyllä myös Tampereella ja Lappeenrannassa sekä etäkurssina, jolle voi osallistua mistä päin Suomea tahansa. Klikkaa linkkiä ja pääset kurssin sivulle, sieltä löytyy myös hakemus kyseiselle kurssille. Kurssit järjestää kyseiselllä alueella toimiva syöpäyhdistys.

Kaikki Syöpäjärjestöjen kurssit löytyvät Kaikki syövästä -sivustolta.