Siirry suoraan sisältöön

Team Donnat toipumisen tiellä!

#teamdonnat toipumisen tiellä!

Verkossa alkaa Rintasyöpäyhdistyksen jäsenille uusi liikunnallinen, hyvänolon vertaistukiryhmä. Ryhmässä harjoitellaan yhdessä tavoitteellisesti noin 20 viikon ajan. Mukaan voi lähteä kuka vain jäsenistämme ikään tai kuntotasoon katsomatta!

Harjoittelua voi toteuttaa omasta alkutasosta riippuen kahdessa eri ryhmässä:
– Aloittelijoiden ryhmä: Ei liikuntataustaa / tausta hyvin vähäinen / harjoittelusta ollut pidempi tauko.
– Kokeneiden ryhmä: Lähtötaso harjoitteluun kohtalainen / hyvä.
Osallistujat arvioivat oman aloitustasonsa itse.

Harjoittelujakso huipentuu Tampereella järjestettävään Likkojen Lenkki-tapahtumaan (koronavaraus) 14.8.2021,  johon osallistumme yhtenä tiiminä, toisiamme tukien. 🙂

Ryhmä on suunnattu aktiivihoitojen jälkeiseen vertaistukeen, kuntoutumisen ja toipumisen tueksi. Jos tilanteessasi on huomioitavaa tai hoidot jatkuvat, tarkistathan omalta hoitavalta taholtasi mahdolliset rajoitteet ohjelmaan osallistumisessa. Ryhmän tavoitteena on lisätä säännöllistä liikuntaa yleisten suositusten mukaiseksi, iloita onnistumisista, jakaa treenikokemuksia ja tsempata toinen toistamme kunnon kohotuksessa. Team Donnat tukevat toisiaan toipumisen tiellä!

Harjoittelu toteutetaan personal trainer Anni Aholan tekemän ohjelman mukaisesti ja sitä tuetaan Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressin tarjoamilla live lähetyksillä ja nauhoitteilla (FressiTV), jotka ovat veloituksetta osallistujien käytössä. Anni vastaa viikoittain myös harjoitteluun liittyviin kysymyksiin ja antaa tukea ruokavalioon liittyvissä asioissa niin aloittelijoille, kuin jo kauemmin treenanneille osallistujille yhteisessä Facebook-ryhmässämme.

Ilmoittautuminen tehdään liittymällä Facebook-ryhmään ”Team Donnat”. Vapaaehtoisista vertaistukihenkilöistämme mukana yhteisellä matkalla on Nina ja Milena.

Tervetuloa mukaan hyvän mielen yhteisöömme ja toipumisen tielle! Etsitään ja löydetään yhdessä liikkumisen ilo arjen voimavarana ja vertaistuen voima toipumisen tiellä!

Lisätietoja: teamdonnat@europadonna.fi.