Siirry suoraan sisältöön

Tuetut lomat rintasyöpäpotilaille 2023

Järjestämme tuettuja vertaislomia yhdessä MTLH ry:n kanssa rintasyöpäpotilaille ja heidän perheilleen. Lomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samassa tilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen. Lomalla on mahdollisuus osallistua ohjattuihin toimintatuokioihin oman jaksamisen ja toimintakyvyn mukaisesti.

Vertaisloma lapsiperheille

9.-14.7.2023 Kuortaneen urheiluopisto. Loman tiedot ja hakeminen

Loma on tarkoitettu perheille, joissa vanhempi on sairastunut rintasyöpään. Ohjelma sisältää perheenjäsenten yhteistä tekemistä, eri-ikäisille lapsille suunnattua toimintaa, vanhemmille suunnattuja ryhmäkeskusteluja sekä mahdollisuuden 4 x lapsiparkkiin perheen 1–4-vuotiaille lapsille.

Omavastuuosuus 125 euroa/hlö. Alle 17-vuotiailta ei veloiteta omavastuuosuutta. Lomilla on täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa.

Hakuaika päättyy 9.4.2023.

Vertaisloma levinnyttä rintasyöpää sairastaville aikuisille

23.-28.4.2023 Imatran kylpylä. Loman tiedot ja hakeminen

Lomalle osallistuvan tulee selviytyä lomalla itsenäisesti.

Omavastuuosuus on 125 euroa. Hintaan sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen), majoitus kahden hengen huoneessa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma ja lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö.

Hakuaika päättyi 23.2.2023

Hakeminen ja lisätiedot

Lomille haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa mtlh.fi.  Täytä hakemustiedot ja perustelut huolellisesti!

Lisätietoja lomien hakemisesta ja valintaperusteista.

Tiedustelut: toimisto@europadonna.fi tai lomat@mthl.fi