Siirry suoraan sisältöön

Tuettu loma levinnyttä rintasyöpää sairastaville elokuussa

Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry järjestää yhteistyössä Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry:n kanssa tuettuja lomia rintasyöpäpotilaille ja heidän perheilleen.

Voimaa vertaisuudesta -loman tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samassa tilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen. Lomalla on mahdollisuus osallistua ohjattuihin toimintatuokioihin oman jaksamisen ja toimintakyvyn mukaisesti. Lomalla on mukana myös Rintasyöpäyhdistyksen vertaistukija.

Levinnyttä rintasyöpää sairastavien aikuisten loma 

Voimaa vertaisuudesta -loma levinnyttä rintasyöpää sairastaville, omatoimisille aikuisille 2.8.2021 -7.8.2021 Lehmirannan lomakeskuksessa. Hakuaika päättyy 2.5.2021.

Lomahakemukset ja omavastuu

Hae mukaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa mtlh.fi. Voit myös tulostaa ja postittaa hakulomakkeen. Täytä hakemustiedot ja perustelut huolellisesti!

Loman omavastuuosuus on aikuisilta 20 euroa/vrk. Lomaan sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajan ohjelma sekä lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö.

Lisätiedot

Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry toimisto@europadonna.fi tai Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto lomat@mtlh.fi


Rintasyöpäyhdistys järjestää lomat yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon kanssa.