Siirry suoraan sisältöön

Tuetut lomat vuonna 2022

Tule rentoutumaan, keräämään voimia ja virkistymään tuetulle lomalle! Lomalla voit unohtaa arjen huolet hetkeksi ja tutustua samankaltaisessa elämäntilanteessa oleviin.

Voimaa vertaisuudesta -loman tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samassa tilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen. Lomalla on mahdollisuus osallistua ohjattuihin toimintatuokioihin oman jaksamisen ja toimintakyvyn mukaisesti. Lomalla on mukana myös Rintasyöpäyhdistyksen vertaistukija. 

Voimaa vertaisuudesta –perheloma 

Voimaa vertaisuudesta -perheloma on tarkoitettu lapsiperheille, joissa vanhempi on sairastunut rintasyöpään. Ohjelmaa on sekä perheen vanhemmille että lapsille ja nuorille, yhdessä ja erikseen. 

  • 26.6.–1.7.2022 Kuortaneen urheiluopisto. Rintasyöpäpotilaat perheineen. Hakuaika päättyy 26.3.2022. 

Voimaa vertaisuudesta -loma levinnyttä rintasyöpää sairastaville  

Loma levinnyttä rintasyöpää sairastaville, omatoimisille aikuisille. Lomalla voit osallistua yhteiseen ohjelmaan ja saat vertaistukea. 

  • 24.3.–29.3.2022 Kylpylähotelli Peurunka. Hakuaika päättyi 21.1.2022.  

Hinta

Loman omavastuuosuus on aikuisilta 20 euroa/henkilö/vuorokausi eli yhteensä 100 e/hlö. Alle 17-vuotiaat pääsevät maksutta.

Lomaan sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas ja päivällinen, lapsiperhelomilla myös iltapala), majoitus kahden hengen huoneessa tai perhelomilla perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajan ohjelma sekä lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö.   

Hakeminen lomille

Hae mukaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa mtlh.fi. Valitse yhteistyökumppani-listasta Rintasyöpäyhdistys niin löydät oikean loman. Kun löydät oikean loman, klikkaa ”Lue lisää” ja avautuvalla sivulla klikkaa ”Lisää lomatoive”-painiketta. Sen jälkeen pääset täyttämään hakemuksen. Voit myös tulostaa ja postittaa hakulomakkeen. Täytä hakemustiedot ja perustelut huolellisesti!

Sinun ei tarvitse olla Rintasyöpäyhdistyksen jäsen, mutta hakemuksesta tulee käydä ilmi että olet kohderyhmää. Kutsut lomalle valituille lähetetään n. 2 kk ennen loman alkua. 

Usein kysytyt kysymykset MTLH:n sivuilla

Lisätiedot

Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry toimisto@europadonna.fi tai Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto lomat@mtlh.fi

Rintasyöpäyhdistys järjestää lomat yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon kanssa.