Siirry suoraan sisältöön

Vahvistu syöpädiagnoosin jälkeen -tapahtumat Jämsässä kesällä 2021

Tämä kutsu on sinulle, jolle on jossain elämäsi vaiheessa diagnosoitu syöpä. Voi olla, että olet sairauden kanssa ohittamassa hoitovaiheen tai olet jo sairautesi kääntänyt voitoksi.

Tule kokemaan ikimuistoinen hetki ihastuttavassa Edessalon saaressa Päijänteellä – luonnonkauniissa ja historiallisessa ympäristössä!

Tarjolla on ainutkertainen mahdollisuus viettää pari virkistävää ja kuntouttavaa päivää samanhenkisten ihmisten kanssa ja nauttia luonnon vaikuttavuudesta, ohjelman tuottamista oivalluksista sekä hetkistä itsesi kanssa.

Tapahtumien ohjatuissa osuuksissa hyödynnetään ratkaisukeskeisiä, positiivisen psykologian menetelmiä. Tavoitteena on siirtää kuntoutujan ajatus-, tunne- ja toimintamaailmaa kohti myönteistä. Ohjelman tavoite on voimaannuttaa jokaista hänen omista lähtökohdistaan. Virkistäytymisosiot sisältävät luonnosta nauttimista, saunomista, uimista, makkaranpaistoa iltanuotiolla sekä verkostoitumista ja kokemusten jakamista yhdessä toisten osallistujien kanssa

Tapahtumien järjestäjänä toimii vuonna 2011 perustettu Tellervo Edessalon säätiö, jonka tarkoituksena on Tellervo Edessalon testamentin toteuttamiseksi mm. edistää ja järjestää syöpäpotilaiden kuntoutus- ja virkistystoimintaa Edessalon tilalla. Säätiö vastaa kaikista näiden tapahtumien kuluista pois lukien matkakulusi kotipaikkakunnaltasi Jämsään kokoontumispaikalle ja sieltä takaisin kotiin.

 Tapahtumaryhmät heinä-elo-syyskuussa 2021

  • 14. – 16.7. (ke – pe)
  • 16. – 18.7. (pe – su)
  • 25. – 27.8. (ke – pe)
  • 27. – 29.8. (pe – su)
  • 1. – 3.9. (ke – pe)
  • 3. – 5.9. (pe – su)

Keskiviikkoryhmän lähtö tapahtuu Jämsän keskustasta kello 17, ja paluu on perjantaina Jämsään noin kello 16.
Perjantairyhmän lähtö tapahtuu Jämsästä kello 17, ja paluu on sunnuntaina noin kello 16.00.
Huom! Saari ei ole esteetön.

Lue lisää tapahtumista ja osallistumisrajoitteista Keski-Suomen syöpäyhdistyksen sivuilta.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.6.2021 tällä lomakkeella

Lisätietoja saat sähköpostilla osoitteesta mari@marisarajarvi.fi