HELSINKI: Improvisaatiotyöpaja

Aika: 16.9.2019 klo 17:30 - 18:45
Paikka: Kampin palvelukeskus, Salomonkatu 21 B, 00100 Helsinki.

Syöpää sairastaville ja sairastaneille tarkoitetussa improvisaatiotyöpajoissa työskennellään liikkeen, äänen ja tilan kanssa. Tunneilla tutkitaan omaa fyysistä ilmaisua ja sen mahdollisuuksia yksilö- sekä ryhmätehtävien parissa tanssi- ja teatteritaidetta hyödyntäen. Tavoitteena on luoda avoimen rento tilaisuus, jossa jokainen pääsee liikkumaan omien tarpeidensa ja halujensa mukaan.

Työpajat pidetään Kampin palvelukeskuksen juhlasalissa (Salomonkatu 21 B, 00100 Helsinki), ja ne ohjataan suomeksi ja ruotsiksi. Voit osallistua molemmille tunneille tai tulla mukaan vain yhdelle kerralle. Pukeudu vaatteisiin, joissa on helppo liikkua.

Työpajat ovat maksuttomia, mutta tilavaatimusten takia niihin tulee ilmoittautua etukäteen.

Ilmoittautumiset viimeistään päivää ennen osoitteeseen info@colores.fi


Työpajat ohjaa Anne Rönkkö ja Laura Humppila.

Anne on opiskellut tanssia Tukholman Balettakademiessa ja Dans och Cirkushögskolanissa, josta hän on valmistunut tanssipedagogiikan kandidaatiksi vuonna 2014. Tällä hetkellä hän opiskelee tanssitaiteen maisteriksi Helsingin Teatterikorkeakoulussa ja hänellä on takanaan myös yhden vuoden opinnot fysioterapeutin koulutusohjelmasta. Opiskelujen yhteydessä hän työskentelee esiintyjänä ja pedagogina eri projekteissa.

Laura on fyysisen teatterin tekijä, koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (amk), Balettioppilaitoksessa näyttötutkinnon suorittanut tanssija sekä sosiaalipsykologian maisteri (VTM). Parhaillaan hän opiskelee teatteriopettajan maisteriohjelmassa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa. Pedagoginen ajattelu on vahvasti läsnä Lauran taiteellisessa työssä. Freelancerina hän toimii opettajana, suunnittelijana ja esiintyjänä eri projekteissa ja ryhmissä, ja kehittää Physical Opera -fyysisen teatterin kollektiivin toimintaa. Laura on esiintynyt ja työskennellyt erilaisten ryhmien kanssa Suomessa, Ecuadorissa, Intiassa ja Espanjassa.