Syyskokous 26.11.2019

Tervetuloa Rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland ry:n syyskokoukseen ti 26.11.2019 klo 18 hotelli Presidenttiin (Eteläinen Rautatienkatu 4, 00100 Helsinki).

Ohjelmassa on sääntömääräinen syyskokous, jossa mm. valitaan uudet hallituksen jäsenet ja varajäsenet sekä hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020.

Kokouksen jälkeen klo 19 alkaen näemme esityksen "Rapu - nukketeatterisoolo naiskeholle ja ravulle"

Rapu on Laura Sillanpään suomalais-ranskalaisesta yhteistyöstä vuonna 2017 syntynyt nukketeatterisoolo, joka yhdistää nukkeja, tarinankerrontaa sekä fyysistä näyttelijäntyötä. Esitys kertoo naisen ja ravun katastrofaalisesta kohtaamisesta rankkasateen aikana. Se kertoo paitsi sairauden myös outouden pesiytymisestä omaan kehoon. Rapu on surrealistinen tragikomedia, jossa esityksen absurdi maailma mahdollistaa vaikean aiheen etäännyttämisen teatterillisin keinoin. Vaikka esityksen teemat ovat suuria, itse esitys on kuitenkin toivoa ja valoa täynnä. Rapu on fyysinen tarina menetyksestä, selviytymisestä ja eteenpäin jatkamisesta rankkasateen jälkeen. 
Syöpä kääntyy latinaksi “cancer”, joka merkitsee englanniksi paitsi ravun horoskooppimerkkiä myös syöpää. Hippokrates oli ensimmäinen, joka nimesi rinnan ihon alla kovalta tuntuvat kasvaimet ravun mukaan, sillä niiden muodot näyttivät Hippokrateen mukaan rapumaisilta. 

Esitys kestää noin 40 minuuttia ja sen jälkeen nautimme yhdessä kevyen buffetillallisen ja voimme jatkaa keskustelua näytelmän synnyttämistä ajatuksista ja tunteista.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään su 10.11.

Kokous, esitys ja illallinen on tarkoitettu Rintasyöpäyhdistys - Europa Donna Finland ry:n jäsenille. Etkö ole vielä jäsen? Voit liittyä mukaan täällä.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudun syyskokoukseen 26.11.2019

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.