Vertaistukihenkilökoulutus Helsingissä 25.-26.1.2020

Rintasyöpäyhdistys - Europa Donna Finland ry järjestää yhdessä Colores - Suolistosyöpäyhdistys ry:n ja Propo - Suomen eturauhassyöpäyhdistys ry:n kanssa seuraavan vertaistukihenkilökoulutuksen Helsingissä, Hotelli Arthurissa (Vuorikatu 19, Helsinki) 25.-26.1.2020

Koulutukseen osallistujien toivotaan olevan Rintasyöpäyhdistyksen jäseniä, omasta sairastumisesta rintasyöpään tulisi olla vähintään (1-) 2 vuotta  ja kokemukset vertaistukiryhmistä ryhmäläisenä/ohjaajana, tmv vapaaehtoistois- tai vertaistukitoiminnasta katsotaan eduksi. Koulutus on osallistujille maksuton. Matkakulut korvataan jälkikäteen kuitteja vastaan.

Ennen koulutusta Sinun kanssa vertaistukihenkilötoimintaa yhdistyksessämme läpikäy vetutiimimme jäsen (vertaistukihenkilötiimi) puhelimitse.

Koulutus antaa valmiuksia vertaistukiryhmän ohjaamiseen. Tavoitteemme on, että jokaisesssa vertaistukiryhmässä toimisi vähintään kaksi koulutettua vertaistukihenkilöä. Vertaistuen muodot yhdistyksessämme ovat vertaistukiryhmissä tapahtuva vertaistuki sekä puhelintuki.

Yhteydenottoja toimistolle on tullut läheisiltä, jotka ovat toivoneet vertaistukiryhmää myös läheisille. Vuonna 2020 perustetaan Rintasyöpäyhdistys - Europa Donna Finland Ry:n toimintaan myös läheistenryhmä. Jos olet rintasyöpään sairastuneen puoliso tai läheinen, koulutukseen osallistuminen on mahdollista!

Vertaistukihenkilöiden tekemä vapaaehtoistyö on arvokasta ja merkityksellistä ja se vaikuttaa suoraan tai välillisesti monen ihmisen elämään vahvistavana ja voimaannuttavana tekijänä. Yhdessä olemme enemmän! Jaettu taakka on kevyempi kantaa! <3

Lisätietoja koulutuksesta; Miia Merikallio, Syöpäsairaanhoitaja, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Rintasyöpäyhdistys - Europa Donna Finland ry, p. 040 146 3750, miia.merikallio@europadonna.fi.

 

 

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.