Rinnalla-kirja levinnyttä rintasyöpää sairastaville

RINNALLA - Mukana rintasyöpäpotilaan elämässä


Kun sairaus koskettaa, elämän rajallisuudesta tulee todellisuutta ja mielen saattaa alussa vallata toivottomuus. Aika antaa tilaa toiveikkuuden kasvulle ja kyvylle katsoa pidemmällekin tulevaisuuteen: sairauden rinnalle kasvaa elämää.

Rinnalla-kirja kokoaa monipuolisesti uusiutunutta rintasyöpää sairastavien naisten elämää koskettavia asioita yksien kansien väliin. Kirja sisältää rohkeiden, rintasyöpää sairastavien naisten ajatuksia elämästä sekä asiantuntijoiden vinkkejä ja tietoa sairauden eri vaiheista.
 
Rinnalla-kirja on tehty tueksi ja avuksi rintasyöpäpotilaille ja heidän läheisilleen. Tekijätiimi kutsuu sitä myös pieneksi elämänlaadun kirjaseksi, josta saa vinkkejä elämänlaadun ylläpitämiseen sairaudesta huolimatta. Kirjaa jaetaan veloituksetta potilaille heidän tukikanaviensa kautta.

Kirjassa asiantuntemuksensa tekijätiimin käyttöön ovat antaneet mm. onkologian erikoislääkäri Minna Tanner, sosiaalipsykologi Riikka Koivisto, Syöpäpotilaat ry:n toiminnanjohtaja Leena Rosenberg-Ryhänen, ravintoloitsija ja kokki Sikke Sumari, Rintasyöpäyhdistys sekä useat rohkeat uusiutuneen rintasyövän kanssa elävät naiset.

Kirjan on kustantanut Novartis Finland Oy, toimittanut viestintätoimisto Cocomms ja se on tehty yhteistyössä Rintasyöpäyhdistyksen ja useiden oman alansa asiantuntijoiden kanssa. Kirjan tarkoituksena on toimia vertaistuen välineenä ja elämänilon tuottajana uusiutunutta rintasyöpää sairastaville potilaille ja heidän läheisilleen.
 

Lue Rinnalla-kirja verkossa osoitteessa www.rinnakkain.fi