Siirry suoraan sisältöön

Alueelliset ryhmät

Vertaistukiryhmiämme kokoontuu usealla paikkakunnalla. Suurin osa ryhmistä on avoimia kaikille rintasyöpään sairastuneille. Omia ryhmiä on myös levinnyttä rintasyöpää sairastaville sekä alle 45-vuotiaana sairastuneille. Iltoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, tulet silloin kuin sinulle sopii. Vertaistuki-illoissa puhutut asiat ovat luottamuksellisia.

Puhelintuki

Rintasyövän sairastaneet vapaaehtoisemme vastaavat tuen ja kuuntelijan tarpeessa oleville rintasyöpään sairastuneille asuinpaikasta riippumatta tiistai- ja keskiviikkoiltaisin.

Verkkovertaistuki

Facebookin suosituissa keskusteluryhmissä saat tukea, vastauksia ja vinkkejä ympäri vuorokauden. Rinnakkain-ryhmä on kaikille sairastuneille tarkoitettu vertaistukiryhmä, jossa on jo yli 2000 jäsentä. BRCA-geenivirheen kantajille löytyy omat ryhmät, samoin levinnyttä rintasyöpää sairastaville puolisoineen. Lisäksi järjestämme verkkovertaisiltoja.

Minun tarinani

Tälle sivulle on koottu rintasyövän kokeneiden tarinoita.

Sinustako vertaistukija?

Rintasyöpäyhdistyksessä koulutetut vertaistukihenkilöt ohjaavat vertaistukiryhmiä kasvokkain omalla alueellaan eri puolella Suomea, ohjaavat verkkovertaisiltoja verkossa, vastaavat puhelintukeemme, toimivat vertaistukihenkilönä puhelimessa toteutuvissa kohtaamisissa ja toimivat luottamustehtävissä sekä kokemusasiantuntijoina. Vertaistukihenkilömme ovat itse sairastuneet rintasyöpään tai ovat sairastuneen läheisiä.

Liity jäseneksi(avautuu uudessa ikkunassa)

Liity rintasyöpään sairastuneiden oman yhteisön, Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:n jäseneksi!