Siirry suoraan sisältöön

Alueelliset ryhmät

Vertaistukiryhmiämme kokoontuu usealla paikkakunnalla. Suurin osa ryhmistä on avoimia kaikille rintasyöpään sairastuneille. Omia ryhmiä on myös levinnyttä rintasyöpää sairastaville sekä alle 45-vuotiaana sairastuneille. Iltoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, tulet silloin kuin sinulle sopii. Vertaistuki-illoissa puhutut asiat ovat luottamuksellisia.

Vertaistukipuhelin

Rintasyövän sairastaneet vapaaehtoisemme vastaavat tuen ja kuuntelijan tarpeessa oleville rintasyöpään sairastuneille asuinpaikasta riippumatta tiistai- ja keskiviikkoiltaisin.

Verkkovertaistuki

Facebookin suosituissa keskusteluryhmissä saat tukea, vastauksia ja vinkkejä ympäri vuorokauden. Rinnakkain-ryhmä on kaikille sairastuneille tarkoitettu vertaistukiryhmä, jossa on jo yli 4000 jäsentä. Rintasyöpäriskiä kohottavin geenimuunnosten kantajille löytyy omat ryhmät, samoin levinnyttä rintasyöpää sairastaville. Lisäksi järjestämme verkkovertaisiltoja. Toivo-sovelluksen kautta tavoitat sinulle sopivan vertaistukijan juuri silloin, kun olet siihen itse valmis.

Minun tarinani

Tälle sivulle on koottu rintasyövän kokeneiden tarinoita.

Sinustako vertaistukija?

Rintasyöpäyhdistyksessä koulutetut vertaistukihenkilöt ohjaavat vertaistukiryhmiä kasvokkain omalla alueellaan eri puolella Suomea, ohjaavat verkkovertaisiltoja verkossa, vastaavat puhelintukeemme, toimivat vertaistukihenkilönä puhelimessa toteutuvissa kohtaamisissa ja toimivat luottamustehtävissä sekä kokemusasiantuntijoina. Vertaistukihenkilömme ovat itse sairastuneet rintasyöpään tai ovat sairastuneen läheisiä.

Donnat vinkkaa

Keräsimme vertaisten parhaat selviytymiskeinot hoitopolun varrelle. Täältä löydät vinkit niin sytostaattien sivuvaikutuksista selviämiseen kuin henkiseen jaksamiseen. Mukana myös ideoita sairastuneen läheisen tukemiseen.

Liity jäseneksi(avautuu uudessa ikkunassa)

Liity rintasyöpään sairastuneiden oman yhteisön, Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:n jäseneksi!