DONNA-ryhmät


Kahvikerholaiset saivat nimekseen Donnat. He ovat joukko aktiivisia yhdistyksen jäseniä, jotka järjestävät omatoimisia tapaamisia asuinpaikkakunnallaan omien mahdollisuuksiensa mukaan.  Omatoimisen ja vapaamuotoisen tapaamisen ai­heena voi olla melkein mikä tahansa; yhteinen kahvitteluhetki tai vaikka eväsretki luontoon, puutarha- tai muu harrastustapaaminen, kimppakokoontuminen uimahallissa tai käsityöilta... vain mielikuvitus on rajana.

Donna-vetäjä etsii järjestämälleen tapaamiselle sopivan (maksuttoman) tilan ja markkinoi sitä mahdollisuuksiensa mukaan etukäteen esimerkiksi paikallislehdessä (useimmissa on ilmainen yhdistyspalsta), markettien ilmoitustauluilla, internetissä yms. Myös yhdistyksen internetsivuilla tiedotetaan Donnien järjestämistä kokoontumisista.

Donna-vetäjä huolehtii myös siitä, että tilaisuuksissa pysytään syöpähoitojen osalta ns. Käypä hoito -linjalla, ns. vaihtoehtohoidot sekä markkinointi eivät kuulu Donnien tapaamisiin.

Innostuitko? Tule mukaan! Luodaan yhdessä kivoja ja mielenkiintoisia tapaamisia!

Ilmoittaudu vasemmassa reunassa olevalla lomakkeella tai sähköpostiosoitteeseen donnat[at]europadonna.fi

 

HUOM! Donna-ryhmän vetäjä ei voi virallisesti käyttää vertaistukijan titteliä. Tähän oikeuttaa vain Rintasyöpäyhdistyksen koulutuksen suorittaminen. Donnien tapaamiset ovat vapaamuotoisia ja epävirallisia.

 


 

Donnat

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.