Juhlavuosi 2020

Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry täyttää 15 vuotta naistenpäivänä vuonna 2020. Juhlavuotemme teemana on Rinnakkain huomiseen ja haluamme korostaa elämänlaadun ja hyvinvoinnin merkitystä rintasyöpään sairastuneille. Rintasyövästä huolimatta oikea aika elää on juuri nyt. Kuljetaan rinnakkain huomiseen!

Juhlavuoden päätapahtuma järjestetään Helsingissä lauantaina 7.3.2020 Valkeassa talossa Haagassa. Tilaisuus on hyvinvointiin ja elämänlaatuun syöpähoitojen jälkeen keskittyvä, elämäniloinen tapahtuma. Päivän ohjelma sisältää mm. asiantuntijaluentoja, mieltä ja kehoa helliviä työpajoja sekä kiinnostavia näytteilleasettajia. Tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumasivulta. Lipunmyynti on auki osoitteessa https://voltti.tapahtumiin.fi/fi/

Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki asuinpaikasta riippumatta!

Vuoden aikana järjestetään hyvinvointitapahtumia eri puolilla Suomea. Seuraa siis nettisivujemme tapahtumakalenteria sekä somekanaviamme ja pysyt ajan tasalla!

Juhlavuoden suojelija

Annika SaarikkoJuhlavuotemme suojelijana toimii Annika Saarikko, kolmannen kauden kansanedustaja Varsinais-Suomesta ja hän toimi Juha Sipilän hallituksessa perhe- ja peruspalveluista vastaavana ministerinä. Parhaillaan hän on perhevapaalla ja kahden pienen pojan äiti. Ensi elokuussa hän jatkaa tiede- ja kulttuuriministerin tehtävässä. Saarikon äiti on sairastanut kaksi rintasyöpää ja ilahduttavasti on nyt toipunut. Saarikko käy itse säännöllisesti tutkituttamassa rintansa perhetaustansa vuoksi.

Annika Saarikko avaa juhlavuoden päätapahtumamme, Rinnakkain huomiseen –seminaarin naistenpäivän aattona 7.3.2020 Helsingissä.

Juhlavuottamme tukemassa: