Siirry suoraan sisältöön

Tue toimintaamme

Auta meitä tukemaan rintasyöpään sairastuneita ja heidän läheisiään

Lahjoitus toimintamme tukemiseen

Kaikenkokoiset lahjoitukset ovat meille tärkeitä! Lahjoitusvaroja käytetään vertaistukitoimintaan ja sen laajentamiseen, jotta mahdollisimman moni rintasyöpään sairastuneista pääsisi tuen piiriin. Koulutamme uusia vapaaehtoisia vertaistukijoita ryhmänohjaajiksi sekä puhelintukeen ja tarjoamme täydennyskoulutusta ja työnohjausta vapaaehtoisillemme. Järjestämme rintasyöpään sairastuneille tapahtumia, joissa on tarjolla tietoa ja vertaistukea, kuten luentoja, virkistystapahtumia, liikuntatapahtumia. Levinnyttä eli parantumatonta rintasyöpää sairastavien vertaistuki ja virkistystapahtumat sekä koko perheen kurssit ovat olennainen osa tukea.

Voit tehdä yhdistykselle kertalahjoituksen haluamallasi summalla.

• Lahjoituksen voi tehdä tilille FI80 5780 0720 5401 99. Käytä viitettä 1520.
  • MobilePay -lahjoitusnumero 14305
  • Voit myös perustaa varainkeruukampanjan Facebookissa

Rahankeräysluvan saaja: Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry
Rahankeräysluvan myöntäjä ja myöntämisajankohta: Poliisihallitus 11.12.2020
Luvan numero: RA/2020/1598
Rahankeräysluvan alkamispäivä: 1.1.2021
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Rahankeräyksen tarkoituksena on kerätä varoja rintasyöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukitoimintaan.

Kannatusjäsenyys

Voit tukea toimintaamme liittymällä kannatusjäseneksi. Yritykset voivat liittyä yritysjäseneksi. Kaikkiin jäsenyyksiin sisältyy Rinnakkain-lehti.

Suruadressit ja joulukortit

Toimintamme tukemiseksi löydät joulukortteja ja suruadresseja Karton valikoimasta. Kortteja ja adresseja myyvät mm. postit, kirjakaupat ja marketit.