Tue toimintaamme

Auta meitä tukemaan rintasyöpään sairastuneita ja heidän läheisiään

Kaikenkokoiset lahjoitukset ovat meille tärkeitä! Lahjoitusvaroja käytetään vertaistukitoimintaan ja sen laajentamiseen, jotta mahdollisimman moni rintasyöpään sairastuneista pääsisi tuen piiriin. Koulutamme uusia vapaaehtoisia vertaistukijoita ryhmänohjaajiksi sekä puhelintukeen ja tarjoamme täydennyskoulutusta ja työnohjausta vapaaehtoisillemme. Järjestämme rintasyöpään sairastuneille tapahtumia, joissa on tarjolla tietoa ja vertaistukea, kuten luentoja, virkistystapahtumia, liikuntatapahtumia. Levinnyttä eli parantumatonta rintasyöpää sairastavien vertaistuki ja virkistystapahtumat sekä koko perheen kurssit ovat olennainen osa tukea.

Voit tehdä yhdistykselle kertalahjoituksen haluamallasi summalla. Lahjoituksen voi tehdä tilille FI80 5780 0720 5401 99

Rahankeräysluvan saaja: Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry
Rahankeräysluvan myöntäjä ja myöntämisajankohta: Poliisihallitus 7.10.2019
Luvan numero: RA/2019/827
Toimeenpanoaika ja -alue: Lupa on voimassa 1.1.2020-31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Rahankeräyksen tarkoituksena on kerätä varoja rintasyöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukitoimintaan.
Aika, jonka kuluessa kerättävät varat on tarkoitus käyttää: vuosien 2020-2021 aikana.

Kannatusjäsenyys

Voit tukea toimintaamme liittymällä kannatusjäseneksi.

Suruadressit ja joulukortit

Toimintamme tukemiseksi löydät joulukortteja ja suruadresseja Karton valikoimasta. Kortteja ja adresseja myyvät mm. postit, kirjakaupat ja marketit.