Siirry suoraan sisältöön

Tukea saa myös kesällä

Toimistomme on suljettu 31.7.2023 saakka. Tukea on silti saatavilla! Ammattilaiset vastaavat kysymyksiin Syöpäjärjestöjen neuvontapalvelussa ja vertaistukea voi etsiä Toivo-sovelluksesta tai facebook-ryhmistämme.

Yhdistyksemme sairaanhoitaja Tiina Huhtaselle voi hänen lomansa aikana jättää viestin p. 040 1463750 tai tiina.huhtanen@europadonna.fi ja hän on sinuun yhteydessä elokuun alussa.

Hyvää kesää!

Syöpäjärjestöjen neuvontapalvelut

Askarruttaako sinua jokin syöpään liittyvä kysymys? Tai kaipaatko tukea selviytymiseen vaikeassa elämäntilanteessa, joka liittyy omaan tai läheisen syöpään sairastumiseen? Mietitkö syövän periytyvyyttä? Älä jää kysymysten kanssa yksin.

Syöpärjestöjen valtakunnallinen neuvontapalvelu palvelee sinua syöpään liittyvissä asioissa myös kesällä.

  • Ma ja to klo 10–18
  • Ti, ke ja pe 10–15

puh. 0800 19414 (maksuton)
sähköposti: neuvonta@cancer.fi
Chat www.kaikkisyovasta.fi (kesä- ja elokuu)

Syöpäjärjestöjen sairaanhoitajat vastaavat viestiisi neuvontapalvelun aukioloaikana. Voit lähettää sähköpostitse myös toiveen soittopyynnöstä, jolloin hoitajat soittavat takaisin sinulle neuvonnan aukioloaikana.

Syöpä tuo mukanaan kysymyksiä ja huolta toimeentulosta, korvauksista ja erilaisista maksuista.
Etuusneuvonta auttaa p. 0800 411 303 keskiviikkoisin klo 15-17.

Syöpäkipulinjalta potilaat ja omaiset voivat kysyä neuvoa syöpäkipuun liittyviin asioihin.
Syöpäkipulinja p. 050 369 6707 ma-pe klo 9-12.

Facebookin vertaisryhmät

Facebookin suosituissa keskusteluryhmissä saat tukea, vastauksia ja vinkkejä ympäri vuorokauden. Rinnakkain-ryhmä on kaikille sairastuneille tarkoitettu vertaistukiryhmä, jossa on jo yli 3000 jäsentä. BRCA-geenimuunnoksen kantajille löytyy omat ryhmät, samoin levinnyttä rintasyöpää sairastaville. Tutustu ryhmiin täällä

Toivo-vertaistukisovellus

Toivo-vertaistukisovelluksen kautta tavoitat sinulle sopivan vertaistukijan juuri silloin, kun olet siihen itse valmis. Mukana on jo useita rintasyöpävertaistukijoita, jotka löydät hakusanalla ”rintasyöpä”.  Sovelluksessa voi keskustella anonyymisti viestein tai voitte sopia puhelun vertaistukijan kanssa.
Lataa maksuton sovellus Google Playstä tai App Storesta tai käytä sitä osoitteessa www.olkatoiminta.fi/toivosovellus