Siirry suoraan sisältöön

Arvot ja strategia

Rintasyöpäyhdistyksen toiminnan ydin on vertaistuki. Tarjoamme rintasyöpäpotilaille yhteisön kokemusten, tietojen, ideoiden ja neuvojen jakamiseen. Olemme rintasyöpään sairastuneiden, heidän läheistensä sekä heitä hoitavien ammattilaisten luotettava kumppani.
Rinnakkain huomiseen!

Toimintakertomus

Rintasyöpäyhdistys - Europa Donna Finland ry:n toimintakertomus vuodelta 2020.
Vuoden 2020 toimintaa väritti yhdistyksen 15-vuotisjuhlavuosi sekä maailmalta levinnyt koronaepidemia. Maaliskuun puolivälissä kaikki kasvokkain tapahtuva toiminta keskeytyi, ja vertaisillat vietiin verkkoon. Kevään aikana kokeiltiin menestyksekkäästi myös lymfajumppaa, pilatesta, joogaa, luentoja ja mielitreenejä verkon välityksellä.

Vaikuttamistyö

Rintasyöpäyhdistys ry - Europa Donna Finland tekee vaikuttamistyötä yhdenvertaisen rintasyöpähoidon toteutumiseksi kaikkialla Suomessa. Yhdistys tuo kokemusasiantuntijuuden sosiaali- ja terveydenhuollon paikalliseen ja valtakunnalliseen kehittämiseen. Yhdistys osallistuu ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun ja jakaa rintasyöpätietoutta. Yhdistys antaa tarvittaessa lausuntoja paikallisen, valtakunnallisen ja kansainvälisen päätöksenteon tukemiseksi.
Rintasyöpähdistys tekee yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa tavoitteiden saavuttamiseksi.

Yhdistyksen toimintaa johtaa jäsenkokouksen valitsema hallitus.