Siirry suoraan sisältöön

Arvot ja strategia

Rintasyöpäyhdistyksen toiminnan ydin on vertaistuki. Tarjoamme rintasyöpäpotilaille yhteisön kokemusten, tietojen, ideoiden ja neuvojen jakamiseen. Olemme rintasyöpään sairastuneiden, heidän läheistensä sekä heitä hoitavien ammattilaisten luotettava kumppani.
Rinnakkain huomiseen!

Toimintakertomus 2021

Rintasyöpäyhdistys - Europa Donna Finland ry:n toimintakertomus vuodelta 2021. Kertomusvuonna toiminta jatkui aktiivisena ja monipuolisena keskittyen edelleen vertaistukeen. Koronatilanteen vuoksi toiminnassa painottuivat edelleen etätapahtumat, niin vertais- kuin liikuntaryhmät. Lisäksi järjestettiin useita asiantuntijaluentoja, julkaistiin Rinnakkain-lehteä ja tehtiin yhteistyötä eri toimijoiden kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Vaikuttamistyö

Rintasyöpäyhdistys ry - Europa Donna Finland tekee vaikuttamistyötä yhdenvertaisen rintasyöpähoidon toteutumiseksi kaikkialla Suomessa. Yhdistys tuo kokemusasiantuntijuuden sosiaali- ja terveydenhuollon paikalliseen ja valtakunnalliseen kehittämiseen. Yhdistys osallistuu ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun ja jakaa rintasyöpätietoutta. Yhdistys antaa tarvittaessa lausuntoja paikallisen, valtakunnallisen ja kansainvälisen päätöksenteon tukemiseksi.
Rintasyöpähdistys tekee yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa tavoitteiden saavuttamiseksi.

Yhdistyksen toimintaa johtaa jäsenkokouksen valitsema hallitus.