Siirry suoraan sisältöön

Helsinki: Kirjailta, Ulla-Maria Mesiä: Kolmas viikko

Lisätietoa tapahtumasta

Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhteiseen kirja-iltaamme! Illassa esitellään Ulla-Maria Mesiän kirja Kolmas viikko, joka käsittelee levinnyttä rintasyöpää, mutta myös elämän iloja ja suruja sairauden kanssa ja siitä huolimatta. Ulla-Maria alustaa kirjan teemoista, minkä jälkeen on myös mahdollisuus kysymyksille ja keskustelulle.

”Toivo ja elämännälkä ovat kantavat teemat Ulla-Maria Mesiän Kolmas viikko -teoksessa. Jo takakannessa todetaan, että kirja ”ei ole selviytymistarina, vaan tarina elämästä nyt kun.” Kirja on autofiktiota, eli Ulla-Maria on hyödyntänyt oman elämänsä kokemuksia tekstissä, mutta kirja ei ole perinteinen omaelämäkerta, vaan mukana on myös mielikuvituksen tuotetta. Sen verran kuitenkin kirjoittajasta voin paljastaa, että levinneen rintasyövän diagnoosi on hänen kohdallaan totisinta totta. Ja siksi myös kirjan tarina puhuttelee syvemmin ja koskettavammin kuin puhdas fiktio.”

(Kirja-arvio teoksesta Kolmas viikko, julkaistu Rinnakkain 3/2023 -lehdessä, arvio on luettavissa kokonaisuudessaan täällä: Onni on tässä ja nyt)

Halutessaan kirjan voi myös ostaa tilaisuudessa omakseen hintaan 25 €.

Ilmoittautuminen (kahvitarjoiluun varautumiseksi):

Ilmoittautuminen