Siirry suoraan sisältöön

Syvärentoutus etänä

Lisätietoa tapahtumasta

Tervetuloa osallistumaan syvärentoutukseen Teamsin välityksellä!

Syvärentoutuksessa kliininen hypnoterapeutti Sanna Ek ohjaa lempeän rentoutusharjoituksen, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Sanna on itse sairastanut rintasyövän, ja haluaa nyt tarjota vertaisena rentoutusta, josta on itse hyötynyt paljon:

”Osallistuin omiin syöpähoitoihini aktiivisesti tekemällä paljon rentoutusharjoituksia ja mielikuvatreenejä. Kestin pahaa oloa, pelkoa, kipua ja sairautta paremmin, kun pystyin itse vaikuttamaan omaan mieleeni. Osaan nykyään rauhoittaa itseni aina tarvittaessa.”

Syvärentoutushetkiä järjestetään kolme ja joka kerralla on mukana eri teema:

Torstai 29.9.2022  Mielen voima, omat voimavarat
Torstai 27.10.2022 Stressin säätelykyky
Tiistai 22.11.2022 Syövän uusimisen pelko ja sen käsittely (sopii myös yleiseen pelkoon)
Syvärentoutus lievittää stressiä ja tutkitusti alentaa kortisolitasoja, ja sillä on hyviä vaikutuksia hoidoissa ja toipumisessa. Syvärentoutuksessa aktivoidaan parasympaattista hermostoa, puretaan jännitystiloja ja ollaan keskittyneisyyden tilassa. Mieli saa lepoa ja keho palautuu. Usein syvärentoutus parantaa myös unen laatua seuraavina öinä.

Harjoitusta varten kannattaa varata itselleen mukava paikka, jossa voi olla tunnin rauhassa. Esimerkiksi voi asettua sängylle tai sohvalle, varata lämmintä päälle ja keskittyä kuuntelemaan rentoutusharjoitusta, mieluiten kuulokkeilla.

Ilmoittaudu tästä. Lähetämme liittymislinkin viimeistään tapahtumapäivänä