Siirry suoraan sisältöön

Living With – elämää syövän kanssa -sovellus

LivingWith – Elämää syövän kanssa -sovelluksen tarkoituksena on auttaa ihmisiä hallitsemaan elämää syövän kanssa. Koska syöpä koskettaa ihmisen koko tukiverkostoa, on LivingWith suunniteltu tukemaan sekä syövän kanssa elävää ihmistä että hänen perhettään ja ystäviään. Sovellus on suunniteltu auttamaan sinua yhteydenpidossa läheisiisi, tarvitsemasi tuen pyytämisessä, lääkärin vastaanotoilla saamiesi tärkeiden tietojen muistamisessa, asioiden järjestyksessä pitämisessä ja hyvinvointiisi keskittymisessä – kaikki tämä samasta paikasta.

LivingWith voi auttaa syövän kanssa eläviä sekä heidän tukihenkilöitään:

  • Jaa tuntemuksesi. Seuraa uupumusta, mielialaa, kipua ja unta; yhdistä terveyssovellusten ja puettavien laitteiden kanssa (jolla mitataan askelia ja tarkkaillaan unenlaatua) ja jaa henkilökohtaisia kuvaajiasi ystävien ja lääkärin kanssa
  • Kokeile työkaluja. Ne on suunniteltu auttamaan sinua terveyshaasteiden kanssa
  • Tutustu sisältöihin. Tarjolla on paljon validoitua tietoa luotettavista lähteistä.
  • Hanki apua. Pysy yhteydessä läheisiisi ja lähetä/vastaanota pyyntöjä/ehdotuksia, joiden tarkoituksena on helpottaa arjen askareita.
  • Tee muistiinpanoja. Kirjoita ja äänitä huomioitasi ja kysymyksiäsi lääkärille. Säilytä testitulokset, lääkitystiedot ja vakuutustiedot kaikki yhdessä paikassa.
  • Pidä asiat järjestyksessä. Lisää kaikki lääkärikäynnit ja tehtävät sovelluksen kalenteriin.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista. Lataa sovellus alta:

Lataa App Storesta

Lataa Google Play

Esittelyvideo

Living with on Pfizerin kehittämä ilmainen sovellus, joka on suunniteltu auttamaan elämään syövän kanssa.