Siirry suoraan sisältöön

Kesän ajan palvelut

Rintasyöpäyhdistyksen toimisto on suljettu 1.-31.7.2024.

Jos rintasyöpään liittyvät kysymykset tai huolet vaivaavat kesän aikana, voit jättää viestin sairaanhoitaja Tiina Huhtaselle (p. 040 146 3750, tiina.huhtanen@europadonna.fi) ja hän on sinuun yhteydessä elokuun alussa.

Syöpäjärjestöjen valtakunnallinen neuvontapalvelu on tukenasi koko kesän

Syöpäjärjestöjen neuvontapalvelu on tarkoitettu kaikille, joita syöpä mietityttää. Neuvontapalvelussa työskentelee syöpään erikoistuneita sairaanhoitajia, ja heidän kanssaan voi asioida myös nimettömästi.

Maksuton neuvontapuhelin on auki numerossa 0800 19414

  • maanantaisin ja torstaisin klo 10–18
  • tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10–15 .

Lue lisää neuvontapalveluista tästä. Sivulla on myös chat, jolla hoitajat tavoittaa tai voit olla yhteydessä sähköpostitse neuvonta@cancer.fi

MIELI Kriisipuhelin

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n Kriisipuhelin tukee vaikeassa tilanteessa ja helpottaa pahaa oloa myös loma-aikoina. Kriisipuhelimesta saa keskusteluapua luottamuksellisesti ja nimettömänä ympäri vuorokauden suomeksi.

Suomenkielisen kriisipuhelimen numero on 09 2525 0111.

MIELI Kriisipuhelin päivystää myös ruotsiksi, englanniksi, ukrainaksi ja venäjäksi. Katso päivystysajat MIELI ry:n sivuilta.

Vertaistuki

Facebookin vertaistukiryhmiimme hyväksytään myös lomien aikana ja TOIVO-vertaistukisovelluksesta löydät myös vertaistukijoita hakusanalla ”rintasyöpä”. Vertaistukitapaamiset jatkuvat elokuussa. Tietoa näistä löytyy tapahtumakalenteristamme.

Hyvää kesää!