Siirry suoraan sisältöön

Tanssiliiketerapeuttinen kurssi Helsingissä syksyllä

Liikkeellä elämässä -tanssiliiketerapeuttinen kurssi syöpään sairastuneille

Milloin? 10 kertaa torstaisin 12.9.2024 alkaen, klo 17-18.30

Missä? Helsinki, Kaapelitehdas

Kenelle?

Kurssi on suunnattu syöpään sairastuneille, jotka haluavat käsitellä liikkeen ja keskustelun avulla omia ajatuksia ja kokemuksia. Syöpään sairastumisesta tai diagnoosin saamisesta on kulunut vähintään 6–12 kuukautta, koet että jaksat käsitellä asiaa ja osallistua kaikille ryhmäkerroille. Liikkuminen kurssilla ei ole fyysisesti raskasta, mutta jokaisen tulee pystyä liikkumaan itsenäisesti, istuutumaan lattialle ja nousemaan ylös.

Mitä?

Tanssi-liiketerapia on kehon, liikkeen ja keskustelun yhdistävä luova taideterapiamuoto. Kurssin ohjaajana toimii koulutettu tanssi-liiketerapeutti. Tanssi-liiketerapia ei edellytä liikunnallisia tai tanssillisia taitoja ja se soveltuu kaikenikäisille.

Tanssi-liiketerapia vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä. Se voi edistää mielialan kohentumista ja ystävällisempää suhtautumista omaan kehoon. Sen kautta voi löytyä uudenlainen suhde omaan liikkumiseen. Kurssilla pääsee käsittelemään ajatuksia ja tunteita keskustelun ja liikkeen avulla, oppii kuuntelemaan kehon viestejä sekä lepäämään ja rentoutumaan. Kurssi voi myös vahvistaa minäkuvaa syöpähoitojen muuttamassa kehossa.

Ohjaajat

Tanssi-liiketerapeutti Carola Saloranta

Hakuohjeet

Kurssille valitaan 10 osallistujaa hakemuksen ja haastattelun perusteella. Osallistuminen kurssille on maksutonta. Hakuaika päättyy 30.6.2024. Täytä sähköinen hakulomake.

Lisätietoa: Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry, toimisto@europadonna.fi, puh. 040 5195210.