Tanssiteatteri HurjaRuuthin Talvisirkus BAU-esitys levinnyttä/uusiutunutta rintasyöpää sairastaville perheineen 15.12.2019

31.10.2019

Olet lämpimästi tervetullut yhdessä perheesi kanssa Tanssiteatteri HurjaRuuthin Talvisirkus BAU-esitykseen 15.12.2019 klo 13.00! Esitys on suunnattu levinnyttä/uusiutunutta rintasyöpää sairastaville Rintasyöpäyhdistys - Europa Donna Finland ry:n jäsenille ja heidän perheilleen.

TALVISIRKUS BAU
Kaapelite­htaan Pan­nuhal­lissa (7.11.2019–12.1.2020),
Tall­berginkatu 1 P, 00180 Helsinki.
Ohjaus: Liisa Risu

Talvisirkus BAU! Tanssiteatteri Hurjaruuthin talviklassikko taituroi nyt rakennustyömaalla. Luvassa ketterää raksaparkouria ja teollisuushallin seinistä rapisevaa kummitusromantiikkaa.

Sirkusta, tanssia ja videotaidetta yhdistävä Talvisirkus on lämminhenkinen nykysirkusesitys,
joka sopii kaiken ikäisille (ikäsuositus kolmesta vuodesta ylöspäin). Kaapelitehtaan Pannuhalli on toiminut Talvisirkuksen kotina vuodesta 2000. Talvisirkus BAU on leikkisä kunnianosoitus rosoiselle ja teollisromanttiselle Pannuhallille sekä sen todelliselle ja kuvitellulle historialle.

Esityksessä nähdään huipputaitavia sirkustaiteilijoita muun muassa Ranskasta, Ruotsista ja Suomesta. Videosuunnittelusta vastaa useita Talvisirkusten upeita videolavastuksia luonut Joona Pettersson. Iiro Ollilan säveltämä ja liveorkesterin esittämä musiikki pulppuaa henkeäsalpaavia melodioita ja ihmeellisiä äänimaisemia.

Liput: Aikuiset 15 euroa ja lapset (0-17 vuotta) 10 euroa.

Tervetuloa koko perheen yhteiseen päivään!

Lisätietoja esityksestä ja ilmoittautuminen:

https://www.europadonna.fi/kurssit-ja-tapahtumat/talvisirkus-bau-levinnytta-rinta/