Siirry suoraan sisältöön

Kutsu tutkimukseen rintasyövän lääkehoitoon liittyvistä kokemuksista ja haasteista

Olisitko kiinnostunut osallistumaan haastattelututkimukseen, jossa on tarkoitus selvittää, minkälaisia lääkehoitoon liittyviä haasteita ja kokemuksia rintasyöpään sairastuneilla naisilla on ollut? 

Teen aiheesta maisterintutkielmaa Helsingin yliopiston farmasian tiedekunnassa, kansainvälisessä maisterin koulutusohjelmassa ja tutkimuksen ohjaajina toimivat apulaisprofessori Anna-Riia Holmström Helsingin yliopistosta ja asiantuntijaproviisori Kirsi Kvarnström HUSista. Haastattelu toteutetaan 6-8 hengen ryhmähaastatteluna Rintasyöpäyhdistyksen tiloissa Nordenskiöldinkadulla.

Haastatteluajasta sovitaan tarkemmin tutkimukseen osallistuvien kesken. Tilaisuudessa on tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa. Mikäli haluat kysyä tutkimuksesta, vastaan kysymyksiin mielelläni.

Alla on tutkimuksen saatekirje tutkittavalle, tietosuojailmoitus, sekä osallistujan allekirjoitettava suostumusasiakirja (suostumusasiakirja allekirjoitetaan paperisena paikanpäällä). Tutkimuksella tuotettua tietoa voidaan hyödyntää naisten rintasyövän lääkehoidon turvallisuuden kehittämiseen. 

Jos haluat osallistua tutkimukseen, valitse sinulle sopivat ryhmähaastattelun ajankohdat lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/74085D0E536AE276

Kiitos!

Anni Koivuniemi, +358 403541196, anni.koivuniemi@helsinki.fi 

Tutustu näihin asiakirjoihin ennen ilmoittautumista:

Saatekirje tutkittavalle (pdf)

Suostumusasiakirja tiedote tutkittavalle (pdf)

Tietosuojailmoitus (pdf)