Siirry suoraan sisältöön

Perhekurssi levinnyttä rintasyöpää sairastaville 10.-14.6.2024

Missä?
Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa (Seiskarinkatu 35, Turku).

Kenelle?
Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa toinen vanhemmista sairastaa levinnyttä rintasyöpää ja perheessä on alaikäisiä lapsia.

Mitä?
Kurssilla saa tukea koko perheen hyvinvointiin ja jaksamiseen, kun vakava sairaus on jatkuvasti läsnä. Lapsille ja vanhemmille on sekä yhteistä että omaa ohjelmaa. Tavoitteena on tuoda yhteen samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia perheitä ja näin vertaistuen, luentojen sekä yhteisen tekemisen avulla lisätä myös läheisten ymmärrystä sairastavan tilanteesta sekä saada kokemus siitä, että perhe ei ole yksin haastavassa tilanteessa. Tavoitteena on myös tuoda perheille tarpeellinen hengähdystauko arjesta ja mahdollisuus virkistykseen turvallisessa ympäristössä.

Ohjaajat
Sairaanhoitajat ja perhetyön asiantuntija. Lisäksi mukana koulutettuja vertaistukijoita, asiantuntijoita ja lastenohjaajia.

Hakuohjeet
Kurssille haetaan täyttämällä sähköinen tai paperinen hakemuslomake. Paperinen hakemuslomake postitetaan osoitteeseen: Lounais-Suomen syöpäyhdistys / kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku. Hakuaika kurssille päättyy 10.5.2024.

Täytä sähköinen hakemuslomake
Lataa hakemuslomake (pdf)

Osallistujien määrä ja valinta
Kurssille valitaan 10 perhettä hakemuksen perusteella.

Osallistuminen kurssille on maksutonta. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen kanssa.

Lisätietoa
Meri-Karinan kurssitoimisto
kurssi@lssy.fi, 02 2657610

Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry
toimisto@europadonna.fi, sairaanhoitaja Tiina Huhtanen: 040 1463750