Siirry suoraan sisältöön

Tuetut vertaislomat 2024

Järjestämme tuettuja vertaislomia yhdessä MTLH ry:n kanssa rintasyöpäpotilaille ja heidän perheilleen. Lomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samassa tilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen. Lomalla on mahdollisuus osallistua ohjattuihin toimintatuokioihin oman jaksamisen ja toimintakyvyn mukaisesti.

Vertaisloma levinnyttä rintasyöpää sairastaville

8.4.2024 -13.4.2024 Lehmirannan lomakeskus.

Lomalle osallistuvan tulee selviytyä lomalla itsenäisesti.

Omavastuuosuus on 125 euroa. Hintaan sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen), majoitus kahden hengen huoneessa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma ja lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö.

Hakuaika päättyy 8.1.2024. Lomatukihakemus

Vertaisloma lapsiperheille

14.7.2024 -19.7.2024 Kuortaneen urheiluopisto.

Loma on tarkoitettu perheille, joissa vanhempi on sairastunut rintasyöpään. Ohjelma sisältää perheenjäsenten yhteistä tekemistä, eri-ikäisille lapsille suunnattua toimintaa, vanhemmille suunnattuja ryhmäkeskusteluja sekä mahdollisuuden 4 x lapsiparkkiin perheen 1–4-vuotiaille lapsille.

Omavastuuosuus 125 euroa/hlö. Alle 17-vuotiailta ei veloiteta omavastuuosuutta. Lomilla on täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa.

Hakuaika päättyy 14.4.2024. Lomatukihakemus

Hakeminen ja lisätiedot

Lomille haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake MTLH:n sivustolla

Täytä hakemustiedot ja perustelut huolellisesti! Tuetun loman voi saada maksimissaan kolmen vuoden välein.

Lisätiedot: europadonna.fi tai lomat@mtlh.fi