Siirry suoraan sisältöön

Tuetut vertaislomat 2024

Järjestämme tuettuja vertaislomia yhdessä MTLH ry:n kanssa rintasyöpäpotilaille ja heidän perheilleen. Lomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samassa tilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen. Lomalla on mahdollisuus osallistua ohjattuihin toimintatuokioihin oman jaksamisen ja toimintakyvyn mukaisesti.

Vertaisloma lapsiperheille

14.7.2024 -19.7.2024 Kuortaneen urheiluopisto.

Loma on tarkoitettu perheille, joissa vanhempi on sairastunut rintasyöpään. Ohjelma sisältää perheenjäsenten yhteistä tekemistä, eri-ikäisille lapsille suunnattua toimintaa, vanhemmille suunnattuja ryhmäkeskusteluja sekä mahdollisuuden 4 x lapsiparkkiin perheen 1–4-vuotiaille lapsille.

Omavastuuosuus 125 euroa/hlö. Alle 17-vuotiailta ei veloiteta omavastuuosuutta. Lomilla on täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa.

Hakuaika päättyy 14.4.2024. Lomatukihakemus Tiedustelut hakuajan jälkeen johanna.belov@mtlh.fi

Perhekurssi levinnyttä rintasyöpää sairastaville 10.-14.6.2024 Meri-Karina, Turku

Vertaisloma levinnyttä rintasyöpää sairastaville

8.4.2024 -13.4.2024 Lehmirannan lomakeskus.

Lomalle osallistuvan tulee selviytyä lomalla itsenäisesti.

Omavastuuosuus on 125 euroa. Hintaan sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen), majoitus kahden hengen huoneessa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma ja lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö.

Hakuaikaa jatkettu 3.3.2024 saakka. Lomatukihakemus

Hakeminen ja lisätiedot

Lomille haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake MTLH:n sivustolla. Täytä hakemustiedot ja perustelut huolellisesti!

  • Ensi kertaa lomaa hakevat ovat etusijalla.
  • Tuetun loman voi saada maksimissaan kolmen vuoden välein ja enintään kolme kertaa kymmenen vuoden aikana.
  • Loma myönnetään pienituloisille eniten tuettua lomaa tarvitseville hakijoille. Myös terveydelliset ja sosiaaliset haasteet ovat perusteita loman tarpeelle.

Kutsu lomalle valituille tulee antamaasi sähköpostiin (tai kirjeenä) MTLH:sta noin kaksi kuukautta ennen lomaa. MTLH ei ilmoita kielteisestä päätöksestä.

Lisätiedot: europadonna.fi tai lomat@mtlh.fi